RETOUR

RETOUR- EN UITWISSELINGSBELEID

WE NEMEN KLANTTEVREDENHEID ERNSTIG

We willen ervoor zorgen dat uw PremiumHealth-winkelervaring zo goed mogelijk is.

Op deze pagina lees je hoe je omgaat met retouren, beschadigde producten en annuleringen.

WIJ ZULLEN ITEMS CORRECT TERUGZONDEN NAAR ONS

Houd er rekening mee dat we uw creditcard pas belasten als uw artikel vanuit ons magazijn is verzonden. Als je een bestelling wilt annuleren voordat dit gebeurt, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice en we zullen proberen het pakket te stoppen voordat het wordt verzonden. We verzenden meestal dezelfde dag.

Als je een bestelling wilt annuleren, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice met als onderwerp "Annulering" en je bestelnummer zodat we je bestelling correct kunnen toewijzen.

Vanwege ons snelle verzendproces kunnen we niet garanderen dat elke bestelling op tijd kan worden geannuleerd.

WIJ ZULLEN ARTIKELEN CORRECT TERUGZONDEN NAAR ONS

Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, bieden wij u de mogelijkheid om de goederen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst terug te sturen.

Alle artikelen moeten worden teruggestuurd in hun originele verpakking, verzegeld, ongeopend, ongebruikt, onbeschadigd (indien van toepassing) en geschikt zijn voor wederverkoop.

HOE DE GOEDEREN NAAR ONS TERUGSTUREN

Mocht je een artikel willen retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice. Tenzij we een melding van u ontvangen, kan een terugbetaling niet worden gegarandeerd.

 

Door de klant gemaakte retourkosten worden niet gerestitueerd.

 

Retouradres:
Premium Health Europe B.V.
Radioweg 24
1324 KP Almere
Niederlande

Stuur ons alstublieft niets terug zonder eerst een lid van onze klantenservice te raadplegen.

OMGAAN MET BESCHADIGDE GOEDEREN

Als het product beschadigd is, sturen we u graag een vervangend product. Neem dan contact op met onze klantenservice en stuur ons foto's van de verpakking en de producten die erin zitten. Als de verpakking echter al zichtbaar beschadigd is, weiger dan acceptatie en neem onmiddellijk contact met ons op.

HOE KRIJGT U EEN TERUGBETALING?

Zodra je retourzending is ontvangen en gecontroleerd, neemt onze klantenservice contact met je op om je te laten weten dat we je retourzending hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van onze goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Indien goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt binnen de volgende dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of originele betaalmethode toegepast.

LATE OF ONTBREKENDE RESTITUTIES

Als u uw tegoed nog niet heeft ontvangen, controleer dan eerst uw account opnieuw. Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij. Het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt aangekondigd. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak een verwerkingsperiode voordat restituties worden geboekt. Als je dit allemaal al hebt gedaan en je hebt je restitutie nog steeds niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

GRATIS GESCHENKEN EN PROMOTIES WORDEN NIET TERUGBETAALD OF GERETOURNEERD

We vergoeden of accepteren geen retouren voor gratis geschenken of promotieartikelen die gratis aan u zijn verstrekt.

HEEFT U VRAGEN?

Neem contact op met onze klantenservice voor verdere assistentie.

Even geduld aub ...